Verzenden & retourneren

RETOURINSTRUCTIES:

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren. Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken via onderstaand mailadres en telefoonnummer. Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:

  • Producten kun je met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking terugsturen. Als je het product te veel hebt gebruikt om te beoordelen, dan kunnen wij daar een waardevermindering voor in rekening brengen. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je nog terugkrijgt.
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd, (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
  • Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
  • Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
  • Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email. De terugbetaling zal (indien van toepassing) worden verzorgd binnen 10 werkdagen na ontvangst.

Met vriendelijke groeten, Team Vidam B.V.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »